Facebook In english
2019201820172016201520142013 

Tävlingsveckan äntligen igång

2018-07-09
Golfresan-on-Tour först ut i en rad av spännaden tävlingar.
Nu känns det att högsommaren är här. Sol! Värme!! Tävlingsvecka!!
 
Härligt!
 
Den här gången inleddes veckan med en greensome-tävling sponsrad av ”Golfresan-on-Tour”.
Tävlingsavgiften var lite högre än vanligt, men WOW vilka priser! Vem skulle inte vilja ta en tur till Barcelona en helg?
 
De som gjort sig förtjänta av det, med glimrande spel, och ett resultat på 63.6 slag var Christer Wiberg och Kevin Runsten. På andra plats kom Mats Edholm och Lars Nordlander på utmärkta 65.4 och på trejde plats stora delar av familjen Sedvall, Peter och Jonathan, som fick ihop 67 slag. Bra jobbat, allesammans.
 
Greenerna var idag jämna och ärliga men inte överdrivet snabba, drygt tio på stimpen, efter ett bra arbete av banarbetarna.
 
Ett stort tack till Golfresan-on-Tour med personal som ställde upp med start-kit och prisbord, och också en trevlig HIO-tävling på 12:an.
 
Tjejerna, som såg varje slag där under dagen, berättade att ungefär åtta av tio slag slutade med ett plask! Inte konstigt att dykarna från företaget Out-of-Bounds, som var här för ett par veckor sedan, kunde fiska upp inte mindre än 7500 bollar ur våra dammar.
 
Ett varmt tack också till vår tävlingskommitté, med Bengt, Jarl, Leif och Martin ställde upp och arrangerade alltsammans.