Facebook In english
2019201820172016201520142013 

NIBBLE TROPHY 2017 – TACK TILL ALLA SOM JOBBAT FÖR WÄSBY GOLF I ÅR!

2017-10-08
I dag var det dags för styrelsens inbjudningstävling Nibble Trophy 2017, en tävling där klubbens personal och ideellt verkande medlemmar bjuds in för att spela golf tillsammans och därefter träffas under gemytliga gastronomiska former.

51 glada medarbetare kom till morgonens samling i restaurangen och trotsade därmed vädrets makter som på morgonkvisten bjöd på 5 grader, blåst och regn. Med spänd förväntan och med händerna runt varsin värmande kopp kaffe, tog alla emot informationen om tävlingens format: scramble-spel på Nibblebanan i 3-mannalag med herrar från röd tee och damerna från de nybyggda forward tees som inväntar slopning inför nästa säsong.
På grund av det rådande vädret genomfördes en omröstning med handuppräckning för 9 respektive 18 håls spel, där 9-hålsvarianten vann med mycket liten marginal. Efter detta beslut begav sig så alla 17 team ut till sina respektive starthål och efter synkronisering av samtligas klockor slog lagen sitt inledande slag prick klockan 10.

Trots blöta förhållanden bjöds spelarna på fantastiskt snabba greener som gjorde att tävlingen blev en utmaning trots spel från röd tee och forward tee. Nibblebanan bjöd på en härligt grön, om än något blöt bana, omgärdad av skogens vackra höstfärger. En fröjd för ögat både för spelarna och för den leende paparazzi-fotografen som lurade i buskarna.

Vilka spelare gick då segrande ur striden och knep förstaplatsen i Nibble Trophy 2017 - årets viktigaste tävling?

Styrelsen och alla vi andra gläds lite extra åt att kunna konstatera att det blev just Leif Sjöblom som vann lagtävlingen tillsammans med Kicki Gustafsson och Jeanette Isacsson på 29 slag netto. Leif är den som gör den största ideella insatsen på klubben och nu när han äntligen får spela själv kniper han guldet..! Härligt att se och stort grattis till dig, Leif! Du är en klippa! Leifs eminenta guldtrio blev tätt följd av silvertrion Anders Svensson, Annelie Wilsson och Malin Pihl som levererade fint under dagen och landade på 29,6 slag netto. Bronstrion hamnade inte långt efter på 29,9 slag och detta härliga lag bestod av Britt Olofsson, Raimo Harmsund och Sven-Olof Olson.
En varm applåd till guld-, silver- och bronsmedaljörerna!

Verkligen bra spelat allesammans – trots ruggiga höst/vinterförhållanden! Och återigen ett VARMT TACK till er alla för att ni ville spela i dag och FRAMFÖRALLT för ert fantastiska engagemang under även denna säsong! En eloge till er alla - ni är helt fantastiska!

Ett STORT TACK till banpersonalen för att ni återigen förberett banan på ett så fint sätt – trots rådande väderförhållanden - inför denna viktiga dag, till Micke & Co i shop och reception för varmt välkomnande och glada skratt under morgontimmarna, till vår duktiga restaurangpersonal med Jacob och Madde i spetsen som leende tog emot deltagarna både på morgonen och under lunchen.

Tack till er alla för ännu en oförglömlig golfdag i dag och för ännu en fantastisk säsong tillsammans på Wäsby Golf – keep swinging på er - vi ses på tävlingen Ett Steg Framåt i morgon och på Höstscramblen som avslutar vår tävlingssäsong nästa söndag!