Facebook In english
2019201820172016201520142013 

Klubbchef till Wäsby Golf

2018-08-23

Rollen

Här får du möjlighet att leda arbetet med att utveckla Wäsby Golf från ett starkt utgångsläge till att bli en av Stockholmsområdets mest attraktiva golfklubbar, göra klubben och banorna till den bästa anläggningen för medlemmar och gäster. Du är en synlig ambassadör för klubben och en i teamet som levererar upplevelser till medlemmar, gäster, sponsorer och andra besökare. Du kommer att leda det operativa arbetet i klubben och säkerställer att verksamheten fungerar effektivt och flexibelt. Tillsammans med styrelsen arbetar du med klubbens och anläggningens långsiktiga utveckling. Du säkerställer en väl fungerande relation med samarbetspartners (shop/utbildning och restaurang)

Dig vi söker

Du är en dokumenterat god ledare med förståelse av vikten att förvalta och utveckla såväl golfupplevelsen som affären. Det är viktigt att ha en god ekonomisk förståelse. Du är en trygg, stabil och ärlig person med stor integritet, en skicklig lagbyggare som kan få hela teamet involverat och därmed delaktiga och ansvarstagande. Du har insikter i hur en medlemsstyrd organisation fungerar och styrs. Du har stora golfkunskaper och erfarenhet från att arbeta i en golfklubb. Du är engagerad och brinner för jobbet på klubben – strävar mot kontinuerlig utveckling. För att lyckas är det nödvändigt med nyfikenhet och kreativitet – att ha ett intresse för omvärldsbevakning och vad man kan göra för att utveckla klubben och stärka ekonomin. Genom ditt ledarskap, din servicekänsla och din energi är du en förebild för medarbetare, medlemmar och andra intressenter.

Mer information

I denna rekrytering samarbetar Wäsby GK med Compass Human Resources Group. Om du vill veta mer, kontakta Anders Larsson på 073-203 46 91 eller anders.larsson@compass.se.

Vi har inlett processen så sök snarast möjligt via länken nedan.
https://compass.positionett.se/assignment.php?id=1465#top

Endast 20 min från Stockholm City och Arlanda hittar du norra Stockholms lilla golfpärla där en modern golfanläggning och fina träningsområden samsas med fornminnen och kulturhistoria i samma vackra förpackning. Här finns en artonhålsbana och en niohålsbana i omtalat god kondition med jämna och "ärliga" greener, samt en korthålsbana med sex hål, perfekt för dem som vill öva innan de ger sig ut på den stora banan.