Facebook In english
2019201820172016201520142013 

FORMIDABEL SENIORAVSLUTNING MED HÖSTLÖVET!

2016-10-05

Vilken säsong det har varit för våra +55 seniorer!

Under inte mindre än 21 tillfällen har en fantastiskt stor skara glada golfentusiaster samlats på Wäsby Golf för att avnjuta en härlig runda på John Deere-banan. Det har spelats singelgolf. Det har spelats lagspel. Det har spelats klubbmatcher och Ryder Cup och det har genomgående varit ett fantastiskt deltagarantal; från ca 90 till ca 130 spelare varje gång. I tillägg till dessa speltillfällen hos oss har man även spelat lagmatch på Troxhammar och Viksjö och haft treklubbsmöte på Österåker samt genomfört en lyckad seniorresa.

Säsongen avslutades i storstilad form genom Höstlövet i måndags. Inte mindre än 100 spelare kom till start för att spela en 4-mannalags scrambletävling i det fantastiskta höstvädret och på en bana i toppskick.

Inte så konstigt kanske att även resultaten blev strålande. Vad sägs om följande?

Vinnarkvartetten blev Elin Eriksson, Eila Gustafsson, Per-Olof Westerlund och Ulla Björn på finfina 61,8 slag. De följdes tätt av andrakvartetten som bestod av Wolfgang Richter, Hans Hagberg, Lennart Stenval och Sten Strandell på 63,8 slag. Tredjeplatsen kneps av ännu en strålande kvartett med Ivar Aretjärn, Christer Eriksson, Sven Ahlzén och Ilkka Tiainen som tillsammans spelade ihop 64 slag. Härliga resultat!

En stor eloge till alla i seniorkommittén för ett fantastiskt väl genomfört och mycket uppskattat tävlingsprogram, samt fantastiskt tävlingsledararbete, under denna varma och härliga golfsäsong! Härligt att se denna glada och entusiastiska skara inta banan med stor bravur och glädje och samtidigt bjuda in både "gamla" och nya spelare i "ligan". Keep swinging på er!