Facebook In english
2019201820172016201520142013 

ÅRETS SISTA KLUBBTÄVLING I FANTASTISK HÖSTSKRUD!

2017-10-16
Det känns ganska underligt att skriva om säsongens sista klubbtävling. Kom vi inte precis igång med en helt underbar säsong? Jo, vi kan faktiskt bara konstatera att det verkligen stämmer att tiden går fort när man har roligt och att vi haft en enastående tävlingssäsong med idel nöjda (och en del sammanbitna) ansikten, genomgående härliga skratt och fantastiska resultat.

Vår ”Höstscramble” som gick av stapeln i går, och som fick avsluta tävlingssäsongen i år på en härligt grön, om än mycket tung, bana blev inget undantag. Höstens vackra skrud bjöd på ett färgsprakande scenario runt John Deerebanan. Vädret var med oss redan från början med strålande sol, en temperatur som låg strax under 15 grader och en lätt bris. Vilken härlig höstavslutning på en härlig säsong!
24 stycken fyrmannalag mötte upp till registreringen på morgonkvisten och stod som tindrande ljus för att lyssna på Bengt som med starkt stöd i sin diafragma angav dagens spelregler. Därefter var det med lätta steg som de taggade lagen traskade ut till sina respektive starthål för att sedan med spänd förväntan invänta det tunga kanonskottet, med medföljande glittrande fyrverkeri, som ljöd över Nibblenejden exakt klockan 10.
Trots hinkvis av regn i begynnelsen av veckan var John Deerebanan verkligen fint förberedd. Vilket jobb vår personal lagt ned för att få den putsad och fin inför söndagens tävling. STORT TACK till Pär och hans otroliga banpersonal för ännu en formidabelt preparerad tävlingsbana!
Ett varmt tack till tävlingskommittén med Bengt och Leif i spetsen som tillsammans med Jarl tog hand om tävlingsdeltagarna på bästa sätt. Vi riktar även ett innerligt tack till Micke, Jacob och Tobbe som på sedvanligt charmerande vis tog emot deltagarna i shop och reception och till Madde, Jakob och Joakim som skötte restaurang och kiosk denna strålande höstdag.
Hur gick det i tävlingen till slut? Blev det den birdie-fest som vi hade hoppats på? Jo, faktiskt. Tävlingen bjöd på strålande resultat och härliga upplevelser och vi riktar en särskilt varm applåd till vinnarlaget som bestod av:

Linus Bolin, Bengt Westerholm, Malou Berglund och Hans Lundegren som kom in på 58,9.
Silvret kneps av laget som bestod av Björn Cederblad, Kalle Ny, Mats Andersson och Christer Rylander. Bronset vanns till slut av laget som bestod av Ullabritt Sundquist, Cai Alfvén. Lars Borgfors och Håkan Östman. STORT GRATTIS!

Närmast Hål på Hål 16 vanns i damklassen av Jaana Halmetoja med ett slag som närapå gick i koppen och som slutligen landade endast 23 cm från hål. Närmast bland herrarna blev Håkan Östman med ett fint slag som lade sig 5,16 meter från flaggen. FANTASTISKA SLAG!

Vilken härlig sista dag på årets spännande tävlingssäsong! CHAPEAU till er alla och ett INNERLIGT TACK från hela vårt team för ert varma engagemang under våra tävlingsdagar – och alla andra dagar som ni valt att tillbringa på vår fina anläggning!

Hela Wäsby Golf-teamet ser verkligen fram emot nästa års härliga säsong – keep swinging på er och väl mött på klubben framöver och inte minst under höstmötet den 30 november!

Varma hälsningar från allas er klubbchef Jennifer med personal