Facebook In english

Partners

Lokaler

Konferens på Wäsby Golf i Upplands Väsby i fantastisk miljö nära Arlanda och Stockholm City.
På Wäsby Golf finns alla möjligheter att mötas. 7 olika mötesrum för grupper upp till 30 personer. Det går också att hyra hela huset eller en våning för större sällskap och i restaurangen får det plats över 100 gäster.

Lokalerna passar utmärkt till styrelsemöte, kick off, relesaseparty, säljkonferens, strategi- och planeringsmöte eller utbildning. Här erbjuds du möten i en naturnära och avstressande miljö med modern teknik som ger de bästa förutsättningarna för goda resultat.

konferensnraarlanda2.jpg

Priser

Tillsammans kan vi titta på en lokal som passar och hjälper gärna att sätta ihop ett program.
Golf ihop med konferens eller enbart konferens. Allt i kombination med mat och dryck, affärslunch/middag eller annat arrangemang.

Vi vill att våra gäster skall trivas och tycker om att ha besök, så vi hoppas att ni trivs med vår konferensanläggning. Stor parkeringsplats där du parkerar utan kostnad.

Boka på 08-514 103 30 eller sänd bokningsförfrågan klicka här!

Kartan till Wäsby Golf Konferens finns här! 


Mat & Dryck

Sköna stolar är viktigt och trevliga människor likaså.
På Wäsby Golf kan du få allt detta och den fina miljön ingår i paketet. Allt från en fika eller lunch till en god och närande middag. Sedan 2006 har vårt duktiga krögarpar, Ulf & Lena Möller Claesson, stått bland gäster med glada leenden. Sommartid kan du avnjuta deras vällagade mat även på terrassen där du kan se inspel och puttning på två greener. Fritt fram att kommentera i goda vänners lag.