Facebook In english
 

Välkommen till Wäsby Golfrestaurang

Boka bord, event eller andra förfrågningar på 08-514 103 70

Restaurangen på Wäsby Golfklubb drivs av Ulf och Lena Möller-Claeson. Ulf är kock sedan många år och har jobbat på många välrekommenderade restauranger i Stockholm och har sedan många år drivit egen restaurang. Lena är också utbildad sommelier och kan hjälpa er med val av drycker. Lena håller även i olika typer av dryckesprovningar och chokladprovning. Vi ordnar även med matlagningskurser om så önskas. Vi arbetar kontinuerligt med att förnya både oss själva och våra menyer. Med känsla och kvalitetstänkande lagar vi mat för alla tänkbara tillfällen. Ring oss gärna så får vi prata om det som är det bästa just för dig, din tillställning eller ditt möte. Flexibilitet är ett av våra motton. Välkomna!

Öppettider under vår, sommar och höst 2016:

Vardagar t o m 30 april:

Restaurangen öppen kl 9 - 15

Helger fr o m 23 april:

Restaurangköket öppet kl 8 - 16

Kiosken öppen kl 9 - 16

Sommarperioden 1 maj - 31 augusti:

Restaurangköket öppet kl 8 - 20 alla dagar i veckan. Restaurangen öppen till kl 21.

Kiosken öppen kl 9 - 19 alla dagar i veckan t o m 15 augusti. 16 - 31 augusti kl 9 - 18. Kioskutbud i restaurangen när kiosken är stängd.

1 - 30 September:

Restaurangköket öppet kl 8 - 19 alla dagar i veckan. Restaurangen öppen till kl 20.

Kiosken öppen kl 9 - 17 alla dagar i veckan. Kioskutbud i restaurangen när kiosken är stängd.

1 - 16 oktober:

Restaurangen håller öppet kl 8 - 17 alla dagar i veckan.

Kiosken öppen kl 10 - 15 på vardagar. Kioskutbud i restaurangen när kiosken är stängd. Helgen 8 - 9 oktober är kiosken öppen kl 10 - 15, likaså helgen 15 - 16 oktober.

Från den 22 oktober och framåt:

Restaurangen håller öppet från måndag till fredag kl 8 - 15 med lunchöppet mellan kl 10 och 14.

Kiosken är stängd. Kioskutbud i restaurangen. Om väderleksrapporten indikerar strålande helgväder kan kiosken vara öppen. I så fall informeras medlemmar och gäster via Facebook och under Nyheter på hemsidan.

"Bunkerkort" kan laddas i restaurangen och ger dig därmed 10 % rabatt på alla produkter i restaurangen. Observera att bunkerkortet även gäller i kiosken. Där visar du ditt kort och kioskpersonalen noterar ditt namn för uppdatering av ditt konto.

Wäsby Golfrestaurang