Facebook In english

Välkommen till oss på Wäsby Golf!

Endast 20 min från Stockholm City och Arlanda hittar du norra Stockholms lilla golfpärla - en golfklubb som erbjuder dig allt du kan önska dig. Historia och modern utveckling i samma vackra förpackning.

Vår klubb har en spännande historia och du ser delar av Nibble Gård med anor från 1500-talet redan när du stiger ur bilen på parkeringen. Vissa skogspartier präglas av fornminnen och här ligger en gammal kungagrav inbäddad bland kullarna.

Här slås du av vår hemtrevliga och avslappnande klubbmiljö och vare sig du stiger in i shopen, receptionen, restaurangen eller på kansliet möts du av ett stort leende och hjälpsam personal.

Kom och njut av våra banor i fantastisk miljö och med riklig fauna. Har du tur kommer du att få se lite dovhjortar i hjorthägnet vid sidan av Hål 8 på John Deere. Ett hjorthägn som vi skapat i ett trevligt och nära samarbete med Upplands Väsby Kommun.

Hos oss kombinerar du din golfupplevelse med svensk historia, rik fauna och ett spännande djurliv. 

 

 

 

 

Din kompletta golfanläggning!

Hos oss har du många möjligheter till en fulländad golfupplevelse. Vi bjuder på 33 varierande hål fördelade på vår utmanande och omväxlande 18-hålsbana John Deere, vår 9-hålsfullängdsbana Nibble och vår "Pay & Play" 6-hålsbana med konstgräsgreener. Före och efter spel väntar dig en stor driving range med ca 60 utslagsmattor där du tränar med Titleist NXT-bollar till en maxlängd på 320mt. När du önskar vässa ditt närspel erbjuder vi två puttinggreener och en pitching green med bunker.

Efter rundan passar det utmärkt med en tur i shopen hos vår duktiga personal både vad gäller utrustning och golfklädeskollektioner. Titta gärna in på våra instruktörssidor vad gäller nybörjarkurser, lektioner och utprovning av klubbor i vårt Titleist custom fitting center. Är du här som företagskund rekommenderar vi vårt konferenshus i direkt anknytning till restaurangen. Och sist men inte minst - en lunch eller middag i vår härliga restaurang med panoramautsikt över både 9:an och 18:e avslutar en perfekt dag i golfens tecken.

Välkommen till oss för en komplett golfupplevelse!